Bildung Ist Leben

Bildung Ist Leben

“Bildung Ist Leben - Educația Înseamnă Viață”

Pentru ca toatea acestea să devină realitate, este nevoie de sprijinul și implicarea Dumneavoastră. Așa a luat naștere campania “Bildung Ist Leben - Educația Înseamnă Viață” și, totodată, invitația de a construi împreună, aici și acum, viitorul a mii de copii care la rândul lor vor trăi, urmându-vă exemplul.

Vă invităm să fiți parte din proiectul DSBU finanțând construcția noii școli, sponsorizând și plantând un arbore în parcul din noua incintă. Obiectivul nostru este unul ambițios: ne dorim să plantăm cel puțin 40 de astfel de arbori, fiecare echivalând cu o sponsorizare de 25.000 Euro.

Sponsorizarea dumneavoastră va putea fi împărțită în trei tranșe, pe trei ani fiscali distincți, astfel încât efortul financiar la care vă supuneți să fie diminuat.

Puteți deveni tutorele unui arbore, fie frasin, stejar ori tei, care va prinde rădăcini în parcul școlii, dăinuind peste timp.

Arbuștii vor crește drept, vertical, așa cum o vor face și copiii noștri. Nu veți planta doar un copac, ci veți da viață; nu veți construi doar o școală, ci un viitor curat și sigur.

Fiecare copac va purta o plăcuță distinctă, personalizată cu numele fiecărui tutore.

Ceea ce vă propunem, așadar, este asocierea numelui dumneavoastră sau al companiei dumneavoastră, prin sponsorizarea cu 25.000 de Euro a noii DSBU - în produse sau bani -, atât cu noua școală, cât și cu noua mică pădure.